vzděláváním proti handicapu

Naše školy

1. Střední škola Euroinstitut
2. Euroinstitut, praktická škola a odborné učiliště
3. Střední škola Euroinstitut v Karlovarském kraji
4. Střední škola Euroinstitut v Olomouckém kraji

2. ročník

Technologický postup přípravy: Bramborová kaše
Technologický postup přípravy: Bramborové hranolky
Technologický postup přípravy: Šťouchané brambory
Technologický postup přípravy: Bramborové knedlíky
Technologický postup přípravy: Houskový knedlík
Technologický postup přípravy: Kynutý houskový knedlík
Technologický postup přípravy: Těstoviny
Technologický postup přípravy: Těstoviny se slaninou a cibulkou
Technologický postup přípravy: Těstoviny se žampiony
Technologický postup přípravy: Těstoviny se zeleninou
Technologický postup přípravy: Těstoviny se špenátem
Technologický postup přípravy: Těstoviny s brokolicí
Technologický postup přípravy: Dušená rýže
Technologický postup přípravy: Rýže z varného sáčku
Technologický postup přípravy: Pažitková, petrželová rýže
Technologický postup přípravy: Žampionová rýže
Technologický postup přípravy: Krupicové noky
Technologický postup přípravy: Máslové noky
Technologický postup přípravy: Rozdělení polévek
Technologický postup přípravy: Vývar z hovězích kostí
Technologický postup přípravy: Hovězí vývar s masem a zeleninou
Technologický postup přípravy: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Technologický postup přípravy: Kuřecí vývar
Technologický postup přípravy: Slepičí vývar
Technologický postup přípravy: Druhy masa
Technologický postup přípravy: Hovězí maso
Technologický postup přípravy: Hovězí guláš
Technologický postup přípravy: Plzeňský guláš
Technologický postup přípravy: Moravský guláš
Technologický postup přípravy: Kapucínský guláš
Technologický postup přípravy: Znojemský guláš
Technologický postup přípravy: Mexický guláš
Technologický postup přípravy: Hovězí maso na pepři